Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Els carrers de Salt apleguen la 1a Tribuna de la Llibertat
02/02/2014 Política

Ahir dissabte al costat del mercat cobert de Salt va tenir lloc el primer acte de “Parlem-ne”, nom que s'han donat un grup de persones que viuen, treballen o estudien a Salt per impulsar i promoure en aquesta localitat el debat sobre la independència de Catalunya.

L'objectiu de “Parlem-ne” és que tothom que visqui a Salt se senti implicat en el debat sobre el futur de Catalunya. Arribar a la societat saltenca amb la idea que sigui quin sigui el futur del nostre país, la decisió s'haurà de prendre entre tothom que hi visqui. Per això cal escoltar totes les veus i per això mateix cal poder votar després d'haver-ne parlat i debatut pros i contres.

“Parlem-ne” no és neutral perquè pren partit a favor de la independència, però deixa clar que és molt important, fonamental, escoltar l'opinió de tothom que visqui i treballi a Catalunya, de tothom que visqui i treballi a Salt.

És per això que des del grup “Parlem-ne!” proposen les “TRIBUNES DE LA LLIBERTAT”, espais on totes i tots plegats puguin debatre sobre el país que volen. “Parlem-ne” tenen previst fer un acte cada quinze dies al mateix lloc, i els propers seran el 15 de febrer i l'1 de març.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid