Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
L'STEi dóna suport a tots els equips directrius que han presentat la seva dimissió a les Illes
26/02/2014 Salut
Els primers expedients a directors es van dur a terme el passat estiu a Menorca Els primers expedients a directors es van dur a terme el passat estiu a Menorca
L’STEI Intersindicalha expressat el seu suport més absolut a tots aquells membres d’equips directius que han presentat la seva dimissió al llarg del curs escolar. L’allau de dimissions que s’ha produït fins ara és una mostra més del caos que suposa l’aplicació del TIL a les escoles i els instituts de les Illes Balears, imposat sense cap tipus de consens i sense els recursos necessaris per a la seva correcta aplicació.

El sindicat també exigeix als responsables de la Conselleria d’Educació que acceptin les dimissions que es presentin i que, en cap cas, es forci ningú a exercir un càrrec directiu en contra de la seva voluntat. Reclamen que es respectin de manera escrupolosa les decisions personals, fetes des de la discrepància i des de la voluntat responsable d’oposar-se a la implantació d’un Decret antipedagògic, que ja està fent créixer les xifres del fracàs escolar.

L’STEI fa una crida, una vegada més, a la necessitat d’establir un diàleg real i obert amb la Conselleria d’Educació, i que faci enrere tots els expedients que encara resten oberts, per tal de trencar l’ambient de crispació i de repressió que es viu als centres docents de les Illes Balears.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid