Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUBA
L'educació cubana és un exemple a seguir segons la UNESCO

"L'educació cubana és un exemple pel món", va declarar a l'Agència Cubana de Notícies el representant de l'Oficina Regional de Cultura per Amèrica Llatina i el Carib de la UNESCO, Miguel Jorge Llivina Lavigne, durant el Congrés Internacional Universitat 2014 .

16/02/2014 Internacional
La UNESCO va recordar que Cuba té un dels índexs de desenvolupament de l'educació per a tothom més elevats del món. Segons aquest índex Cuba ocupa el primer lloc entre tots els països llatinoamericans, incloent-hi Mèxic o Veneçuela. L'esmentat índex permet avaluar el nivell mundial de la implementació dels objectius de la iniciativa de la UNESCO "Educació per a Tothom", (aprovada l'any 2000). El representant de la UNESCO va destacar especialment els programes educatius "Educa a tu hijo" i "Yo sí puedo" que els cubans implementen a Amèrica Llatina i el dels Països caribenys.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid