Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Espais de reflexió cap a la independència als carrers de Salt
29/01/2014 Política

El proper dissabte a les 12h a la plaça del Mercat de Salt tindrà lloc la "La 1a Tribuna de la Llibertat" per parlar i reflexionar sobre el dret que "tenim com a poble a ser independents tal i com ja ho han fet anteriorment molts altres pobles".

Les "Tribunes de la Llibertat" estan organitzades per un grup de ciutadans de Salt i Girona que s'han constituït sota el nom de "Parlem-ne". L'objectiu del col·lectiu és fer arribar a la societat  que "Volem que se'ns deixi votar i, que volem la Independència".

En aquesta línia organitzaran "Tribunes de la Llibertat", uns espais de reflexió al carrer sobre aquesta "iniciativa engrescadora de ser un país nou i independent".

La previsió és anar fent “tribunes de la llibertat” per parlar d'economia, educació, cultura i de tot allò que sigui necessari per a fer arribar a la societat saltenca la idea que entre tots i totes podem fer un país just i solidari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid