Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
L’ANC presenta la Via Catalana per arribar a la independència en un acte nacional simultani

L’acte es durà a terme de manera quasi simultàniament a diversos punts del territori: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Artés, Tortosa i Vic.

08/01/2014 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà el seu Pla d’Actuació d’enguany a “Via Catalana 2014: què farem per arribar a la independència?”, en un acte nacional simultani que es durà a terme divendres  a diversos punts del territori el proper divendres 10 de gener.

L’acte servirà per detallar els diversos projectes amb els que ja està treballant i desenvoluparà l’ANC durant aquest any determinant pel procés polític del país. La presentació a Barcelona es durà a terme a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB) a les 19:30 hores.

El Pla d’Actuació del 2014 compta amb la campanya Signa un Vot per la Independència, que els propers 11 i 12 de gener serà al carrer de manera massiva amb més de 400 punts de recollida; Un Sol Poble, el projecte per consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència;"El País que Volem", per començar a treballar en la Catalunya de l’endemà; "Catalunya al Món", per internacionalitzar el procés; i De la Desobediència a la Sobirania.

L’acte es durà a terme de manera quasi simultàniament a diversos punts del territori: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Artés, Tortosa i Vic.

L’acte central de Barcelona comptarà amb les intervencions de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, així com dels coordinadors dels diversos projectes, els membres del Secretariat Nacional Rosa Alentorn, Irene Martin, Jordi Manyà, Ricard Gené i Andreu Porta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid