Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allbierament Nacional
L'ANC de Gramenet demana el vot per la Independència en 17 punts de la ciutat

La acció tenia com objectiu informar els colomencs sobre una Catalunya sense Espanya i les implicacions que això podria tenir, tot desmentint o aclarint els rumors que envolten el procés.

24/11/2013 Política

Ahir, Gramenet  per la Independència va demanar el vot per la independència simultàniament en diversos llocs de la ciutat. Fondo, Centre i el parc d’Europa han estat els punts on es van concentrat les 17 paradetes amb els quals l’ANC va sensibilitzar sobre el procés d'alliberament nacional.

A més de recollir firmes per a la campanya “Un vot per la independència”, la acció tenia com objectiu informar els colomencs sobre una Catalunya sense Espanya i les implicacions que això podria tenir, tot desmentint o aclarint els rumors que envolten el procés. “Es repartiran uns díptics per explicar, per exemple, com quedarien les pensions en un estat propi”.

Un grup de batukada va recorrer les paradetes per engrescar els colomencs a participar a la campanya. A més dels membres de l’ANC de Santa Coloma també es van mobilitzar persones d’altres seccions territorials amb l'objectiu d'enregistrar un vídeo sobre la campanya.

A la tarda, les territorials de Santa Coloma, Badalona i Sant Adrià va organitzara una xerrada sobre independència i immigració a l’Ateneu de Sant Roc.  L'acte va comptar amb la participació de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell i Saoka Kingolo, coordinador de la sectorial d’Immigració.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid