Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindical
La CUP i la COS presenten una querella criminal contra el president i vicepresident de TMB
09/12/2013 Laboral
Querella contra  Joaquim Forn (CiU) i Dídac Pestaña (PSC), president i vicepresident rescpectivament de TMB Querella contra Joaquim Forn (CiU) i Dídac Pestaña (PSC), president i vicepresident rescpectivament de TMB

La secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), conjuntamnet amb la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Barcelona, presentaran aquest dilluns una querella criminal als jutjats, adreçada als directius de Transports Metropolitants de Barcelona (TMB), Joaquim Forn (CiU) i Dídac Pestaña (PSC), president i vicepresident respectivament de l'empresa.

A les 12h, es farà una roda de premsa a les portes de la Ciutat de la Justícia (entrada Gran Via - a L'Hospitalet de Llobregat) en la que intervindran: Josep Garganté, de la Secció sindical de la COS; Laura Pabón, portaveu de la CUP Barcelona; Isabel Vallet, diputada per la CUP-AE al Parlament de Catalunya; i Benet Salellas, advocat penalista.

La querella es presenta contra aquests alts càrrecs directius, com a responsables directes de la situació en què es troba el transport públic a la ciutat de Barcelona. És una denúncia, per tant, en defensa del transport públic. A la roda de premsa es donarà a conèixer el contingut de la querella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid