Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC explica a Brussel·les la lluita dels catalans per aconseguir la independència

Carme Forcadell assistirà a la capital europea demà per participar a diversos actes

04/12/2013 Política
Moment de la cadena humana al Pertús Moment de la cadena humana al Pertús

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, participarà els propers dies 5 i 6 de Desembre en diverses trobades i actes a Brussel·les amb l’objectiu d’internacionalitzar la reivindicació del poble català a favor d’una Catalunya independent.

El dijous 5 de setembre, Forcadell presentarà en una conferència a l’Espai Catalunya-Europa els elements bàsics del procés sobiranista de Catalunya. L’eix central serà fer balanç del camí recorregut i del que queda per fer fins arribar a la independència, centrant-se especialment en la convocatòria d’un referèndum d’autodeterminació el proper any 2014. L'acte serà retransmès per video-streaming i podrà seguir-se des de la pàgina web de l’ANC, l’ANC Brussel·les .Des de la plataforma es podrà veure en directe l’acte i participar en el xat paral·lel.

 Al llarg del divendres 6 de desembre, Forcadell es reunirà al Parlament Europeu amb el Col·lectiu Carlemany ,constituït per un grup de persones interessades a la vessant europea de l'autodeterminació que els catalans estem decidits a exercir, i sorgeix de l'empenta de l'Assemblea Exterior de Brussel·les de l'ANC. A més a més, la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana es reunirà amb una taula d'entitats, composada per representants de la societat civil, com Casal Català de Brussel·les, ANC Brussel·les, Horitzó Europa, UNPO -Unrepresented Nations and Peoples Organization-,  Catalunya empresa oberta, Centre Maurits Coppieters Foundation) de grups polítics, i d'organismes d'opinió.

 La reunió tindrà lloc a la seu del Parlament Europeu, el divendres a la tarda. L'objectiu de la trobada és analitzar conjuntament la situació del procés sobiranista a Catalunya i les diferents percepcions que suscita a nivell internacional. 

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid