Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Els docents denuncien la campanya d'intoxicació d'Educació sobre la "il·legalitat de la vaga del 7 de gener
29/12/2013 Educació

El comitè de vaga de l'Assemblea de docents de les Illes ha manifestat que les afirmacions de la Consellera d'Educació, "sense coneixement de causa", sobre la possible il·legalitat de la convocatòria de dia 7 per tractar-se "d'una vaga de solidaritat responen a la campanya d'intoxicació que des del Govern s'ha estat donant des del mes de setembre sobre la vaga i la lluita dels docents d'aquestes illes".

Els docents fan memòria sobre la insistència amb què llançaven el missatge "de què la nostra vaga indefinida és una vaga política. Saben molt bé que les vagues tipificades com a polítiques són il·legals". Els docents remarquen  que no ho van denunciar als tribunals perquè no tenien arguments "com tampoc no en tenen davant les nostres reivindicacions i denúncies".

"La seva única arma ha estat intentar qüestionar-nos mitjançant el descrèdit", assenyalen els docents, però "Ara, canvien de cançó: "La vaga s'ha tornat solidària" i això és qüestionable. Senyora Camps, si té arguments vagi a un jutjat a posar una denuncia, sinó, calli i faci un esforç per avançar en la resolució d'aquest conflicte si no vol acabar la legislatura com la Consellera que no ha estat capaç de resoldre ni un sol problema dels que se li han planteja".

Els docents es refermen que és una vaga sustentada damunt reivindicacions laborals i professionals. Dilluns passat, dia 23, ho van explicar en primera persona a tots els mitjans de comunicació com les problemàtiques sobre les que es basen "les nostres reivindicacions han empitjorat. Estem pitjor que en setembre: llei de símbols aprovada, un nou expedient i amenaces per part del Secretari Autonòmic d'Educació, bloqueig de la contractació d'interins, prorroga de la congelació de complements salarials, acomiadaments a l'escola concertada vinculats amb la vaga... I bloqueig de la negociació per part de la Conselleria. Per això la nostra lluita continua sense cap dubte.".

Després de tres setmanes de vaga, el 7 d'octubre es van incorporar a les aules, però amb l'avís que qualsevol expedient reactivaria la vaga. El 7 de gener farN vaga, des de les reivindicacions i la convocatòria de la vaga indefinida posant en pràctica allò que ja haven advertit. "El conflicte educatiu continua obert i des de la Conselleria no saben més que tirar més llenya al foc".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid