Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta
Jornada pel vot anticipat a Santa Coloma de Farners en la Consulta Popular sobre la MAT

L'Alcalde ha manifestat  que "una imposició que mereix una resposta democràtica i massiva a la votació del dia 26 de gener”

27/12/2013 Territori
Vot anticipat Vot anticipat

Aquest dissabte al matí d'11 a 13 h, la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners aplegarà el vot anticipat de la Consulta Popular sobre la línia de Molt Alta Tensió (MAT) que està convocada pel proper 26 de gener. Un grup de voluntaris de persones que estan visquent a fora de Catalunya col·laboraran per fer facilitar el màxim el vot.

No a la Mat Selva ha presentat aquest mes de desembre la Consulta Popular la MAT que tindrà lloc a Santa Coloma de Farners, Riudarenes i Sils.

El dia 13 es va fer a Santa Coloma que va omplir la biblioteca municipal. L’ambient que es respirava feia palès que les colomenques no estan disposades a permetre que es construeixi el ramal de la línia. Els membres de No a la MAT Selva  van explicar els antecedents d’aquest projecte i també van informar les assistents sobre els incompliments en el traçat. La plataforma considera, a més, que la Generalitat de Catalunya i Red Eléctrica Española (REE) no diuen la veritat sobre la utilitat de la línia i sobre els beneficis que pot aportar a la població.

La consulta se celebrarà el proper 26 de gener i comptarà amb activitats reivindicatives paral·leles, a les quals s’ha sumat tot el teixit associatiu colomenc. El calendari inclou, entre altres, accions informatives als mercats setmanals, manifestacions regulars, accions reivindicativa per cap d’any i reis, xerrades amb experts, tallers de pancartes, apagades de l’enllumenat públic i enceses d’espelmes… La votació es farà simultàniament a Santa Coloma, Sils i Riudarenes i hi podran votar les habitants d’aquestes poblacions i també tota la gent d’altres municipis que hi vulgui donar suport. Les votacions a Santa Coloma es podran fer a la biblioteca de les 9 del matí a les 9 del vespre.

L’alcalde de Santa Coloma de Farners va subratllar a la presentació que “estem davant l’agressió més gran que ha patit el territori. Amb una imposició que mereix una resposta democràtica i massiva a la votació del dia 26 de gener”. També va aprofitar per enviar un missatge clar a REE, “hi posarem totes les traves possibles”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid