Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressions
Una nova agressió a una conductora d’autobusos de TMB

Dilluns passat hi va haver un altre. En aquest cas a un conductor que va ser ferit un tall de navalla a la cara

13/11/2013 Drets i Llibertats

Ahir, cap a les 14:20h a Francesc Macià quan una conductora de TMB va patir un accident entre l’autobús de la línia 15 i un cotxe. El conductor del vehicle va agafar-la pel coll sacsejant-la violentament. Els viatgers i les persones que passejaven van "posar pau", fins que va apareixer la guàrdia urbana.

La conductora, malgrat el mal moment passat, va continuar treballant i un cop finalitzada la seva jornada de treball va anar a la mútua de l’empresa on se li va diagnosticar una contractura al coll. Després va anar a una comissaria dels Mossos a posar la denuncia corresponent. En cap cas va acompanyar-li personal d’autobusos de TMB, segons informa la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Aquesta nova agressió arriba el dia després que un altre conductor d’autobusos de TMB li tallessin la cara amb una navalla.

Segons el portaveu de TMB ha afirmat que: “Es tracta de fets aïllats dignes de la nostra preocupació, però no estem davant una onada d’agressions”.

La realitat és que en 12 dies la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha pogut tenir notícia de que han trencat el nas a un conductor, posat una xeringa a la panxa a una conductora, tallat la cara a un altre conductor i agafat pel coll i sacsejat a una altra conductora. Tot això sense tenir en compte altres agressions i incidents que no hem pogut descobrir, ja que la nostra secció sindical no té representació al Comitè d’empresa i, per tant, tota la informació que rebem és la que ens arriba dels mateixos treballadors i treballadores.

Per la COS, no deixa de ser significatiu que el Comitè de seguretat i salut d’autobusos de TMB "no faci la feina informativa que nosaltres estem realitzant. Tot indica que a la Direcció i als seus sindicats no els hi agrada la imatge de que els treballadors i treballadores de l’empresa pateixen agressions i, per això, resten silenciosos sobre tots aquests casos".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid