Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
L’institut Jaume Callís de Vic diu NO a la LOMQE

Amb un participació del 64,95% de la comunitat educativa, el 99,52% ha votat NO a la Llei.

01/11/2013 Educació

Ahir al matí es va celebrar a l’institut Jaume Callís de Vic la consulta sobre la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa, també coneguda com a Llei Wert (LOMQE) organitzat pel nucli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) en aquest institut, on tota la comunitat educativa del centre ha pogut votar (alumnes de 1r d’ESO a 2n de batxillerat, professorat, PAS i bibliotecari).

La pregunta a respondre era “Estàs d’acord amb la LOMQE?” i el resultat ha estat clarament de rebuig per part de tot l’institut d’aquesta llei aprovada fa unes setmanes al Congrés espanyol amb els vots del PP: un 99,52% dels vots han estat en contra.

Amb un cens de 642 persones: 583 alumnes i 59  membres del professorat, PAS i bibliotecari. La particiàció va ser de 417 persones, un 65,95%. Van votar 417 alumnes (63,64%) i  46 persones del col·lectiu de professorat, PAS i bibliotecari, que representaraven el 77,97%.

Amb aquesta participació, els resultats han estat els següents:

SÍ: 2 vots (0,48%)
NO: 415 vots (99,52%)
EN BLANC: 0 vots (0%)
NULS: 0 vots (0%)

Segons el SEPC, d’aquesta manera, s'ha comprovat que la LOMQE s’ha aprovat sense el suport ni d’alumnes ni del professorat, deixant clar el concepte de democràcia que té el Govern espanyol. Des del SEPC s'aposta per la desobediència front aquesta ofensiva espanyolista i mercantilitzadora de l’educació pública catalana.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid