Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llengua
Somescola.cat rebutja la LOMQUE de Wert per atemptar contra el model català

L'entitat ha defensat la immersió lingüística com a garantia de la igualtat d’oportunitats i la cohesió social a Catalunya, en una roda de premsa celebrada davant l’IES Verdaguer de Barcelona.

22/10/2013 Llengua

La coordinadora d’entitats Somescola.cat ha expressat avui el seu rebuig total i contundent a LOMQUE. La coordinadora d’entitats cíviques i educatives afirma que l’anomenada Llei Wert atempta contra el model lingüístic escolar català. Somescola.cat també s’ha volgut solidaritzar amb la comunitat educativa, convençuda que es negarà a aplicar una reforma legislativa que resta pendent de l’aprovació final al Senat.

L'entitat considera que la Llei Wert és retrògrada, reaccionària i centralista, feta a partir d’obsessions ideològiques del ministre espanyol, atemptant contra les bases del consens social i educatiu bastit durant 30 anys a Catalunya. Així, demana al govern que continuï blindant l’escola catalana i els seus docents, defensant el marc legal actual.

També ha afirmat que se sumarà a la important mobilització social que es preveu per fer front a l'aplicació d'aquesta llei educativa, que no resol cap dels problemes que té plantejats l’educació al nostre país. A més, la plataforma farà arribar la seva reivindicació als estaments europeus que avaluen les polítiques educatives.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid