Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Acte de Somescola.cat en defensa de l'escola en català a l’Aula Magna de la UB

L'acte es va haver d'ajornar fa un mes per la mort del fundador de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull.

06/11/2012 Res-pública
Concentració de Som Escola a la Plaça de Sant Jaume Concentració de Som Escola a la Plaça de Sant Jaume | Autor: Jordi Borràs

Somescola.cat, coordinadora d'entitats de la qual n'és part integrant la Plataforma per la Llengua, organitza avui la xerrada "Competència lingüística i ús social del català".

L'acte, que se celebrarà a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona a partir de les 19.00 h, comptarà amb la presència de F. Xavier Vila, professor de la UB i director del CUSC, i Miquel Àngel Essomba, professor de la UAB, moderats per Miquel Strubell, director de la Càtedra de Multilingüisme de la UOC.

Després, Pilar Viladrich i Irene Vallvé presentaran un recull de la feina feta per les escoles a partir de la proposta didàctica "La paraula en català que més m'estimo", i explicaran els suggeriments didàctics per aquest curs. Al final de l'acte es llegirà un document elaborat per Somescola.cat, a través del qual es demana el compromís dels partits que es presenten a aquestes eleccions a favor de l'escola catalana en llengua i continguts.

L'acte es clourà amb la intervenció de la Coral de Joves Musicant, dirigida per Eulàlia Casso.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid