Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'ocupacó de la PAH del Banc Popular de Vilafranca del Penedès

La PAH Alt Penedès va ocupar l’oficina del Banc Popular de Vilafranca del Penedès el passat dia 17 de juny degut a la negativa reiterada de l’entitat financera a negociar un cas d’estafa hipotecaria “multi divisa” .

La família del Jose Antonio, membre de la PAH Sant  Boi, que ja tenia pagada la seva petita vivenda,  fa 5 anys va demanar un crèdit hipotecari de 390.000 euros al qual podia fer front de forma des ofegada per canviar de vivenda, esperant vendre la que ja tenia pagada.  Banc Popular li va impossibilitar la venda de la primera vivenda i tot seguit la família va quedar sense treball.

Tot i haver pagat ja més de 100.000 euros en quotes, el banc els reclama 590.000 euros i sempre s’ha negat a negociar amb la família  tot i tenir aquesta, sentencies favorables que demostren l’estafa del Banc Popular al col·locar-li un crèdit multidivisa.

Aquest cop, en aquests moments, desenes de membres de totes les PAH’s Catalanes estan realitzant una ocupació indefinida a la seu del Banc de la Rambla  Passeig de Gracia de Barcelona, carregats amb sacs de dormir i menjar amb la intenció de no abandonar la seu fins que l’entitat accepti en pagament del deute, l’habitatge comprat amb el crèdit, ja que la intenció del banc es executar via judicial i quedar-se amb les dues vivendes  ja que segons ells, la vivenda comprada no cobreix el deute. 

La PAH no permetrà que cap dels seus membres continuí sent estafat per una llei que Europa a declarat nul·la e il·legal i que la majoria de la classe política continua defenent i sense fer res per posar a disposició del necessitats els milions i milions de vivendes tancades ens mans dels bancs.  Com es va declarar en la roda de premsa de dimarts passat en paraules de la nostra portaveu Ada Colau, la PAH rellança la campanya d’Obra Social la PAH, la qual, reallotja les famílies sense opcions d’habitatge que ja han passat per totes les administracions que ha dia d’avui continuen sense vivendes disponibles per a qui firma una dació en pagament o per a qui es víctima d’un desnonament tant de lloguer com d’hipoteca i no te opcions ni recursos per accedir a un altre sostre, obligant així a les entitats financeres a negociar lloguers socials per aquestes famílies.

Ni gent sense casa ni cases sense gent, el país d’Europa amb més vivendes buides amb diferencia, no es pot permetre tenir a un quart de la població de l’estat afinada en pisos pàtera o sota un pont solament per que la banca i els governs volent continuar especulant, estafant i venent als estrangers els habitatges vuits.

Valora
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  3. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  4. «Buuuaaaaaah! Jo volia el meu...»
  5. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  6. Poble Lliure exigeix responsabilitats a la CUP davant dels mals resultat electorals
  7. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  8. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  9. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  10. Lluís Llach, Josep Costa i Julià de Jòdar els més votats a les eleccions de l’ANC
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid