Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-O
El barri de Sants de Barcelona es mobilitza per aturar la manifestació feixista

Dijous hi ha convocada una manifestació en direcció a l'Ajuntament del districte i el dia 12 d'octubre, des de les 8h hi haurà una concentració antifeixista a la plaça de Sants

07/10/2013 Drets i Llibertats

Ahir a la tarda més dues-centes persones es van reunir a la plaça de Sants per fer front a l’amenaça que suposa la convocatòria de diversos grups ultradretans per al matí del proper 12 d’octubre en aquest indret. El veïnat va decidir una sèrie de mobilitzacions per tal d’impossibilitar la realització de l’acte feixista, segons informa el nucli de Sants-Montjuïc de la CUP Barcelona.

Entre aquestes destaca que El Centre Social, el Casal Independentista, la CUP i altres entitats i organitzacions pressionaran avui a l’Ajuntament del districte per impedir que es concedeixi l’autorització per a l’acte feixista i s’autoritzi l’ús de l’espai a les entitats populars i antifeixistes del barri.

Per demà i dimecres, s'han convocat noves assemblees a les 18h a la plaça de Sants. Per dijous, a les 20h, hi ha convocada una manifestació antifeixista des de la plaça de Sants en direcció a l’Ajuntament del districte i dissabte 12 d'Octubre, des de les 8h a plaça de Sants concentració antifeixista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid