Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Catalana
Nova espifiada de Pere Navarro per impedir la Via Catalana

Navarro comença a fer serveri el model de Ciutadans, amb arguments demagògics i polèmics com a revulsiu i com objectiu desesperat de rescatar el vot espanyolista que li fuig cap al PP i C's

01/09/2013 Política

Pere Navarro, primer secretari del PSC, ha llençat la proposta que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) hauria de fer-se càrrec de les "despeses extraordinàries" derivades de la Via Catalana l'Onze de Setembre, i que en cap cas l'administració hauria d'oferir suport mèdica, de seguretat vial o informació sobre l'esdeveniment.

Navarro ha exposat en unes declaracions a Efe reproduïdes pel 324.cat que l'administració catalana no hauria de pagar serveis públics que s'utilitzen per a altres grans esdeveniments (partits de futbol, eleccions, festivitats). També ha establer la comparació de l'ANC i la Via Catalana amb una "entitat privada", dient que "Això seria lògic, com el F.C.Barcelona, que arriba a acords amb l'ajuntament de la ciutat sobre les despeses de seguretat i transport." I ha comparat la Via Catalana amb un partit del Barça que "com a entitat privada que és, assumeix la despesa extraordinària en un moment de "greus dificultats econòmiques i retallades."

Es tracta d'una altra gran espifiada de Navarro, ja que no és cert que els serveis públics que s'activen durant grans esdeveniments com els partits de fubtol siguin compensats econòmicament per les entitats que els organitzen. Amb aquestes declaracions Navarro copia el model de Ciutadans, que habitualment empren arguments demagògics i polèmics com a revulsiu. Segurament la intenció del PSC obeeix a l'intent de rescatar el vot espanyolista que li fuig cap al PP i C's.

Navarro també ha tornat a defugir a les preguntes dels periodistes i ha tornat a fer servir l'expressió "que respecta" les persones que aniran a la cadena de l'Onze de Setembre, però que ell "no comparteix la reivindicació de la cadena humana."

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid