Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Nou acte a Barcelona en suport als docents de les Illes

Sebastià Alzamora, Isidor Marí i Carme Forcadell participaran a l'acte de l'Espai Mallorca

30/09/2013 Política
Barcelona acollirà dimarts un acte de suport a la lluita dels docents a les Illes després de la concentració que diumenge va omplir la plaça Sant Jaume.

L'acte tindrà lloc a les set de la tarda a la nova seu de l’Espai Mallorca, i està organitzat per aquest espai conjuntament amb Somescola.cat en defensa de la llengua catalana i en suport a la vaga indefinida de docents de les Illes Balears.

L'acte comptarà amb la presència de l’escriptor mallorquí Sebastià Alzamora; l’eivissenc Isidor Marí, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i algun representant de la comunitat educativa de les Illes Balears.

Aquesta mostra de suport serà una de les primeres activitats que acollirà el nou Espai Mallorca, que ha estat reinaugurat recentment i que compta amb un programa ampli de teatre i dansa i en general cultura feta a les Illes i arreu dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid