Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
La CUP contra el tancament de les urgències del CAP de Sant Pere a Reus

La formació crida a la mobilització contra el tancament d'urgències diürnes del CAP a Reus.

20/09/2013 Salut

Fins al 14 d'octubre les urgències diürnes del CAP St. Pere de Reus romandran tancades, segon té previst el Departament de Salut. La CUP demana a l'alcalde, Carles Pellicer, i a les altres formacions polítiques que es desdiguin d'aquesta decisió, que afecta tots els ciutadans del municipi i pregunta quines són les causes tècniques, assistencials i econòmiques que han motivat aquesta decisió. 

El tancament del CAP St. Pere suposarà que, persones amb mobilitat reduïda i d'edat avançada hauran de desplaçar-se fins a l'Hospital Univeristari Sant Joan de Reus, fet que pot representar un enorme greuge per als veïns reusencs i reusenques.

A més, la CUP recorda que aquesta decisió va de la mà amb el procés "esquarterant" de la sanitat pública, impulsat fins fa poc per l'imputat exdirector d'INNOVA, i el conseller de salut, Boi Ruiz, expresident de la Unió Catalana d'Hospitals, la patronal de la sanitat privada.

El portaveu de la CUP, David Vidal, apunta que la privatització de la sanitat pública ha estat un gran atac contra les prestacions sanitàries i ha afectat greument a la plantilla laboral i a la qualitat del servei.

Concentració a l'ambulatori

La formació anima tothom a participar a la concentració de divendres 20 de setembre davant de l'ambulatori a dos quarts de dues convocada per la Junta de Personal. Des de la Junta es lamenta que els professionals sanitaris hagin de tancar agendes, fet que significarà un altre augment de les llistes d'espera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid