Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
L'MDT renova el seu web

La claredat en l'organització dels temes, així com la millora en la interacció amb les xarxes socials i la presència multimèdia són alguns dels aspectes més destacats en la completa renovació web que ha realitzat l'MDT

28/01/2014
El Moviment de Defensa de la Terra  (MDT) ha realitzat una actualització del seu web, que ara presenta un aspecte més renovat que l’anterior, que tenia gairebé 9 anys.

El nou web compta amb millor interacció en les xarxes socials, concretament amb Facebook i Twitter, on l’organització independentista té presència, com també és més visible la part multimèdia, que conforma una eina important en el nou lloc web.

D’altra banda, l’estructura dels continguts és més neta i clara que l’anterior. Entre aquests continguts es poden trobar des dels números de la publicació de l’MDT, La Veu, dels últims 11 anys, com els opuscles, fulls volants i altres materials editats per l’organització, així com apartats més comuns com ara articles, la Declaració de Principis o la història de l’organització.

En la realització d’aquest projecte, cal destacar la col·laboració d’Ibi Antifeixista, portal de contrainformació de l’Alcoià.

L’anterior web es podrà consultar encara durant uns mesos aquí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid