Comunicació
L'MDT renova el seu web

La claredat en l'organització dels temes, així com la millora en la interacció amb les xarxes socials i la presència multimèdia són alguns dels aspectes més destacats en la completa renovació web que ha realitzat l'MDT

28/01/2014
El Moviment de Defensa de la Terra  (MDT) ha realitzat una actualització del seu web, que ara presenta un aspecte més renovat que l’anterior, que tenia gairebé 9 anys.

El nou web compta amb millor interacció en les xarxes socials, concretament amb Facebook i Twitter, on l’organització independentista té presència, com també és més visible la part multimèdia, que conforma una eina important en el nou lloc web.

D’altra banda, l’estructura dels continguts és més neta i clara que l’anterior. Entre aquests continguts es poden trobar des dels números de la publicació de l’MDT, La Veu, dels últims 11 anys, com els opuscles, fulls volants i altres materials editats per l’organització, així com apartats més comuns com ara articles, la Declaració de Principis o la història de l’organització.

En la realització d’aquest projecte, cal destacar la col·laboració d’Ibi Antifeixista, portal de contrainformació de l’Alcoià.

L’anterior web es podrà consultar encara durant uns mesos aquí.