Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#femforalamàfia
La CUP reclama un cordó sanitari contra el PP i la corrupció a les comarques nord-orientals

La formació reclama la desaparició de la subdelegació del govern espanyol a Girona en motiu del nomenament del nou subdelegat, i fa una crida a la mobilització demà al vespre a Girona

16/07/2013 Política

Davant dels fets recents que situen el PP en l'espai de la corrupció sistemàtica, l'estafa ciutadana i el robatori continu de fons públics per finalitats privades, la territorial nord-oriental de la CUP ha reclamat a les forces polítiques l’articulació d’un “cordó sanitari contra el PP i la corrupció a les comarques nord-orientals”.

Justament avui, el regidor que recentment va abandonar el grup municipal del PP a l’Ajuntament de Girona, Carlos Palomares, s’ha reafirmat en la seva decisió, i ha animat a la gent honesta que milita al PP a desvincular-se’n com ell.

Segons la formació, “cal fer un exercici de valentia i transparència i negar-se públicament a continuar pactant amb el PP, i exigir explicacions a tots aquells partits i representants polítics que estan implicats o donen cobertura als casos de corrupció. "No podem donar ni un pam de legitimitat a aquells que porten anys estafant la ciutadania i deixant que les classes populars patim una crisi mentre ells es protegeixen els seus delictes", han assegurat.

En aquest sentit, la CUP ha fet una crida a participar en la concentració que s’ha organitzat per demà dijous, 18 de juliol, a les 20h davant la subdelegació del govern espanyol a Girona. La formació també ha mostrat el seu suport a les diferents mobilitzacions que s’estan convocant durant les darreres hores en contra dels múltiples casos de corrupció que afecten la política espanyola i catalana.

Per la desaparició de la subdelegació del govern espanyol

D’altra banda, la CUP s’ha mostrat contrària, avui, al nomenament de Juan Manuel Sánchez-Bustamante (PP) com a nou subdelegat del govern espanyol a Girona. Així, la formació ha reclamat la desaparició de la subdelegació del govern espanyol a Girona, una institució que considera “anacrònica i totalment prescindible”. Per la formació, la defensa constant del concepte de província i la intenció de reforçar la presència de l'Estat a les comarques gironines demostren la voluntat recentralitzadora i espanyolista del PP i els seus representants en el territori català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid