Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#FemForaLaMàfia
Concentracions a diverses ciutats del país contra la corrupció

Davant de les delegacions del govern espanyol i també seus del PP a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Palma, Sueca... La iniciativa va sorgir a les xarxes socials com a conseqüència de les últimes novetats del cas Bárcenas

15/07/2013 Política

A Barcelona, més de mig miler de persones es van concentrar ahir a les 19h davant de la delegació del govern espanyol situada al carrer Mallorca fent sonar cassoles per exigir la dimissió del president espanyol, Mariano Rajoy, davant la vigilància d'algunes unitats policials dels Mossos, la policia espanyola i la Guàrdia Civil. Els concentrats cridaven consignes com "Fem fora la màfia" o "Rajoy dimissió". 

A continuació, gairebé un miler de persones es van dirigir a la seu del PP, al carrer Urgell, convocats per la portaveu de la Plataforma dels Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, que va agafar el megàfon i es va adreçar als assistents, per convocar-los a una nova concentració, avui a les 19 h.

A la concentració davant la delegació del govern espanyol també hi havia entre altres el diputat per la CUP, David Fernández; diputats d'Iniciativa i la monja Teresa Forcades.

Girona

Un centenar de persones es va concentrar davant de la subdelegació del govern espanyol. Els manifestants, carregats amb xiulets i cassoles, van cridar lemes en contra la corrupció del PP i van exigir la dimissió del president espanyol, Mariano Rajoy. A la concentració hi havia membres d'ICV, la CUP i ERC. Així com també de la PAH.

Palma

Mig centenar de persones es van concentrar ahir horabaixa davant la delegació del govern espanyol a Balears per demanar la dimissió del president esnyol, Mariano Rajoy.

Cassolada contra el PP a la Ribera Baixa

Divendres passat, la PAH de la Ribera Baixa organitzà una cassolada contra el PP aprofitant el sopar que aquest partit havia de celebrar en la sala Cancela. L’objectiu d’aquest acte era expressar la indignació i la repulsa moral i cívicanque aquest moviment social sent pel partit que governa tant al País Valencià com a l’Estat espanyol, una repulsa fàcilment d’entendre per cada vegada més ciutadans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid