Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SALUT
La CUP qualifica de “xantatge i imposició” el conveni de l’Hospital Sant Joan

La Candidatura d’Unitat Popular de Reus, arran de la convocatòria d’una consulta a l’Hospital Sant Joan per a acceptar un nou conveni laboral, vol denunciar el xantatge i la imposició de tot el procés de negociació per part de la patronal

04/07/2013 Salut

La CUP Reus informa que “El passat mes de juny es realitzà una reunió extraordinària del Consell d’Administració de l’Hospital Sant Joan, en la que la presidenta Teresa Gomis, presentà la proposta de nou conveni per als treballadors i treballadores del centre. La CUP qualifica de lamentable la proposta, ja que només representa un seguit de retallades que afecten els drets dels i de les treballadores, així com de la qualitat del servei, com també vam denunciar que el procés de negociació no s’iniciés abans, tot aprofitant que aquesta setmana finalitza el termini per poder-lo aprovar”.

En base a la proposta que han fet arribar els treballadors i treballadores a la CUP, la candidatura de l’Esquerra Independentista els i les emplaça “a votar NO a la proposta de nou conveni”. La postura de la CUP es basa, entre d’altres, en tres grans arguments.

Per últim, la candidatura independentista exigeix que la gerència faci públic “d’on retallaran els milions d’euros restants dels 8 totals previstos per al proper exercici, si s’aprova aquesta proposta que significaria robar-ne 5 als treballadors i treballadores”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid