Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
La CUP celebra la declaració de les Terres de l'Ebre com a reserva de la Biosfera

Ara bé, la formació apunta que "el nostre futur no pot dependre ni de la indústria nuclear ni dels seus residus"

03/06/2013 Territori
Central nucelar d'Ascó Central nucelar d'Ascó
La CUP Tortosa valora molt positivament que a la 25a reunió del Consell Internacional de la Coordinació del Programa l’Home i la Biosfera de la UNESCO, les Terres de l’Ebre hagin estat declarades reserva de la biosfera, una més de les 610 reserves mundials.

Tot i aquesta bona notícia, per a la CUP aquesta "declaració indica el camí a seguir a les nostres comarques, una economia que aprofite els recursos de l’entorn i que alhora respecte un medi natural, que a més de ser un patrimoni de tots i totes, ha de ser una font de riquesa". Però en deixar fora els municipis d’Ascó, Flix, RibaRoja, la Palma, Vinebre, la Torre i Garcia, la UNESCO també indica clarament, segons la CUP, que "l’energia nuclear, no és una inversió ni per al territori ni per al futur"

Ara bé, la CUP considera que si aquesta declaració serveix per publicitar i promocionar internacionalment les Terres de l’Ebre, també hauria de servir com aprenentatge per a la societat ebrenca.

Arribats a aquest, la formació remarca que "el nostre futur no pot dependre ni de la indústria nuclear ni dels seus residus, però tampoc de plantes com Càstor ni projectes de prospecció amb la tècnica del fracking. Un aprenentatge que haurien de fer seu tots els polítics i entitats empresarials que han celebrat aquesta declaració, però que abans, en nom del progrés del territori, han defensat i promogut projectes com les nuclears, el Càstor, el fracking."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid