Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Xiulat i escridassat Felip Puig a Tortosa

Van acompanyar la comitiva oficial amb un pedaç a l'ull per a recordar les mentides i la nefasta gestió del senyor Puig al capdavant del Departament d'Interior.

02/05/2013 Drets i Llibertats

Ahir una cinquantena de persones es van concentrar a les portes del recinte de la 69a Fira de Mostres de les Terres de l'Ebre. El motiu de la concentració era mostrar la frontal oposició del Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l'Ebre a la presència de Felip Puig, Conseller d'Empresa i Ocupació qui, acompanyat per alcaldes i dirigents ebrencs del Govern de la Generalitat, va haver d'escoltar una sonora xiulada.

Els concentrats van desplegar una pancarta amb el lema “Ni transvasaments, ni repressió ni retallades. Felip Puig persona non grata a les Terres de l'Ebre”. Abillats amb un pegat a l'ull –en solidaritat amb Esther Quintana i la resta de víctimes de les bales de goma– van cridar consignes contra el Conseller i el seu passat fosc com a màxim responsable dels Departaments d'Interior i de Medi Ambient.

Tot i que la protesta va ser pacífica en tot moment i que l'entrada a la Fira era gratuïta, un fort desplegament policial va impedir l'entrada al recinte a la majoria dels concentrats. Tanmateix, això no va evitar que algun d'ells accedís al recinte i acompanyés la comitiva oficial amb un pedaç a l'ull per a recordar les mentides i la nefasta gestió del senyor Puig al capdavant del Departament d'Interior.

El Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l'Ebre està integrat per la la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, Acampada 15M, el Casal Popular Panxampla de Tortosa o el Centre Social Autogestionat "Lo Maset" de Deltebre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid