Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RETALLADES
L’escola Joan Coromines recupera la línia de P3 eliminada

La lluita incansable de la Comunitat Educativa de l’escola Joan Coromines ha assolit el seu objectiu immediat amb èxit

17/05/2013 Educació

 

La CUP de Mataró informa mitjançant la seva web que "Des que es va confirmar la intenció de Serveis Territorials de tancar una de les línies de P3, l’escola Joan Coromines va iniciar una lluita que va aconseguir posar el debat sobre la taula del Ple de l’Ajuntament de Mataró, del mateix Parlament de Catalunya i, finalment, de la Comissió d’Ensenyament del Parlament. En aquest últim és on ahir, 16 de maig, es va aprovar per una unanimitat una moció per la recuperació de la línia de P3 que Serveis Territorials havia eliminat abans de les preinscripcions del curs 2013-2014." i que "La CUP vetllarà perquè l'acord aprovat per unanimitat al Parlament sigui aplicat pels Serveis Territorials del Maresme-Vallès".

Finalment, la candidatura independentista recorda que "Estem contents per l’acord final, el no tancament de la línia de P3. Però també tenim una idea clara, aquesta lluita encara no s’ha acabat. No es tracta que el govern ni els partits es posin medalles per haver-ho aconseguit, perquè si no hagués estat per la denúncia de les famílies no s’hauria arribat fins aquí."


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid