Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#OcupemCatalunya
Una trentena de persones acampen a la plaça Catalunya de Barcelona

Avui tornaran les mobilitzacions amb una concentració 18h a la plaça per anar fins a la seu del Partit Popular

02/02/2013 Política

Una trentena de persones passen la nit a la plaça Catalunya,  seguint les convocatòries per twitter sota les etiquetes #OcupemCatalunya, i #tornem1F. Després que gairebé 600 persones es van manifestar ahir al vespre al centre de Barcelona per protestar contra la corrupció política.

La marxa va acabar amb una concentració a la plaça de Sant Jaume. Davant el palau de la Generalitat es va celebrar una assemblea per decidir quines accions es porten a terme a partir d'ara. Les més votades va ser una acampada en plaça Catalunya i una manifestació demà a les sis de la tarda des de la plaça Catalunya i fins a la seu del PP al carrer Urgell. Ara bé, es va acordar fer una assemblea a les 11h a la plaça de Catalunya per coordinar-se.

La convocatòria, sorgida dijous de forma espontània a través de les xarxes socials, segueix la que va tenir lloc dijous davant la seu del PP, al carrer Urgell. Desenes de persones es van concentrar davant la seu per fer pública la seva indignació pel cas dels sobresous de la cúpula del PP. Amb el nom "1F: Tornem a les places", les xarxes van fer córrer la convocatòria per aquest divendres.

La protesta al centre de la ciutat va començar a la plaça Catalunya i va avançar després per la Rambla i pel carrer Ferran fins arribar a la plaça de Sant Jaume, on els manifestants han proferit crits de "dimissió" i "aquests presidents, són delinqüents"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid