Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Milers d'hores lectives perdudes per manca de substituts a les escoles de Gramenet

L'acte tindrà lloc a l'escola Fray Luís de León el proper dimecres dia 27 de febrer de 2013 a les 18h.

25/02/2013 Res-pública

L'Assemblea Groga Gramenet farà pública, per primera vegada en una ciutat de Catalunya, la recollida de dades del que ha suposat per a Santa Coloma de Gramenet les retallades en l'ensenyament públic durant el primer trimestre del curs 2012 - 2013.

Les dades tractaran del professorat perdut en escoles de primària i instituts de secundària. Es faran públiques també les hores lectives perdudes per manca de substituts, les retallades en els pressuposts, els projectes suspesos per manca de recursos econòmics i humans,...

Durant l'acte es realitzaran dues xerrades. Una a càrrec de Ramon Plandiura, professor a la UPF, que versarà sobre l'impacte de la Llei d'Educació del ministre JL Wert, i amb Xavier Garcia, del Seminari d'Economia Crítica Taifa, sobre el procés de desmantellament dels serveis públics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid