Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP comença la campanya d’informació sobre els pressupostos municipals de Tarragona

El govern municipal no ha tingut en compte les al·legacions presentades

16/02/2013 Política
Cartell on s'anuncien les assemblees informatives Cartell on s'anuncien les assemblees informatives

Un cop denunciat el procés d’aprovació dels pressupostos municipals, així com la distribució de les diferents partides, i després d'haver-hi presentat al·legacions, la CUP a Tarragona realitzarà diferents assemblees informatives al voltant dels pressupostos.

Les al·legacions que ha presentat la CUP no s’han tingut en compte per part del consistori, per això s’ha optat per informar directament la ciutadania sobre aquestes i, alhora, aprofitar la iniciativa per començar a donar a conèixer fórmules diferents per elaborar els pressupostos municipals.

Així doncs, el proper dilluns 18 de febrer a les 19h, al local de l'Associació de Veïns del Port (c. Reial 9, baixos) tindrà lloc la primera "Assemblea informativa sobre els pressupostos municipals: crítiques, al·legacions presentades i alternatives possibles”. Al llarg d’aquesta trobada, la CUP analitzarà i explicarà els darrers pressupostos aprovats, exposarà les al·legacions presentades i mostrarà experiències de pressupostos participatius que s'han dut a terme a altres municipis amb característiques similars a Tarragona.

L’objectiu d’aquestes assemblees obertes és informar i també donar veu als veïns i veïnes de les diferents zones de la ciutat per debatre quines són les prioritats que haurien de contemplar els pressupostos municipals de Tarragona, i també perquè s'analitzin les problemàtiques existents als seus barris. Per aquesta raó es faran diferents assemblees. La primera serà a la Part Baixa de la ciutat, i la segona, el 28 de febrer, serà a Torreforta. Les següents assemblees, encara sense data confirmada, es desenvoluparan al barri de la Part Alta i al centre de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid