Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Convocada una concentració de rebuig a l'atac feixista a Alacant

Els escriptors alacantins Ximo Caturla i Mariano Sánchez, la Cívica-Escola Valenciana de l'Alacantí, la COS, Esquerra Unida, PCPE, CCOO i l'Esquerra Independentista alacantina han mostrat la seua solidaritat amb el Casal Popular Tio Cuc.

07/02/2013 Drets i Llibertats
Cartell convocant a la concentració Cartell convocant a la concentració

La nit del divendres 1 al dissabte 2 de febrer un grup de feixistes va vessar oli a la vorera del Casal i al mig del carrer, sabotejant també amb silicona el pany i realitzant dues pintades a la persiana del recinte com es va informar des de Llibertat.cat.

Des del Casal s'ha catalogat l'agressió com a "plena d’odi cap a tot el que la nostra associació representa: dignitat, memòria, justícia i cultura". Així mateix, també s'ha denunciat "la impunitat amb la que actuen els grupuscles feixistes a Alacant, que proven d’intimidar l’autoorganització popular i la dignificació de la cultura valenciana".

És per això que des del Casal Popular Tio Cuc s'ha convocat una concentració de rebuig sota el lema "Sí a la llengua, sí a la cultura, sí al país. No a les agressions feixistes" per al proper dissabte, 9 de febrer, a les 12 h. a la cèntrica plaça de la Muntanyeta d'Alacant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid