Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reunificació
Presentació del projecte CUP-AE a les Illes

Membres de diversos col·lectius i entitats van assistir a l'acte

09/11/2012 Política
David Fernàndez i Anna Gabriel a Palma David Fernàndez i Anna Gabriel a Palma

Prop d’una setantena de persones van assistir dimecres passat a la conferència “La CUP al Parlament?” a Palma que va organitzar Endavant-OSAN Mallorca. L’acte va comptar amb la presència dels candidats de la CUP-Alternativa d'Esquerres a les properes eleccions al Parlament del Principat per la demarcació de Barcelona, David Fernàndez com a cap de llista i Anna Gabriel, membre del consell polític de la formació.

La primera part de l’acte va servir perquè les ponents fessin una mica de repàs de què és la CUP i com ha anat creixent des dels primers regidors del 2003 fins a les eleccions municipals del 2011. A més, les dues activistes de la CUP van explicar amb deteniment el procés que ha s’ha seguit per acabar decidint concórrer a les eleccions del Parlament de Catalunya. En aquest sentit, van explicar que la CUP i les seves candidates hauran de fer un gran esforç per seguir obrint el projecte del municipalisme a tot el moviment de l’Esquerra Independentista i a molts altres moviments socials, entitats i col·lectius.

La candidata Anna Gabriel també va destacar la importància d’una possible entrada de la CUP al Parlament de Catalunya pel què fa a la construcció nacional dels Països Catalans, un dels principals objectius de la CUP d’ençà de la seva fundació. Gabriel expressà el convenciment que la CUP, si hi aconsegueix representació, seguirà teixint vincles amb Mallorca i la resta de territoris del país, per impulsar la CUP a tots els pobles i ciutats, però també per poder visualitzar els Països Catalans en un parlament autonòmic com el del Principat.

Entre el públic s’hi van poder veure membres de diversos col·lectius i entitats d’arreu de l’Illa entre els quals Albaïna, Arran, SEPC, Xítxeros amb empenta, CGT, Solidaris Encausats de Bunyola, Revolta Global, Ateneu Popular de Palma, OCB o STEI, entre d’altres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid