Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP-AE omple el Cap de la Vila a Sitges

El veïnat de la població s'ha ha tornat a il·lusionar amb la política gràcies a la proposta trencadora, valenta i democratitzadora de la formació

24/11/2012 Especial eleccions
Tncament de campanya a Sitges Tncament de campanya a Sitges

Dijous passat,  la CUP-Alternativa d'Esquerres va reunir més d’un centenar de persones en l’acte de tancament de campanya a Sitges amb parlaments, projeccions, balls populars i música en directe.

L'acte va comptar amb la presència d’en Quim Arrufat, número 3 de la llista per Barcelona, en Francesc Ribera “Titot”, número 11 de la llista per Barcelona, i amb el regidor sitgetà Òscar Ortiz. A més, els assistents van poder veure un parell de vídeos promocionals, gaudir de balls populars i acabar escoltant música tradicional dels Països Catalans en directe.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid