Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Fernàndez augura que la CUP-AE tindrà grup parlamentari propi

Diumenge la CUP-AE desplegarà uns 1.500 apoderats arreu del Principat per garantir la transparència del procés electoral i informar als electors

23/11/2012 Política

El candidat de la CUP-Alternativa d'Esquerres per la demarcació de Barcelona, David Fernàndez, s'ha mostrat confiat que la formació que encapçala "tindrà grup parlamentari per dur la veu de les classes populars al Parlament". Per formar grup parlamentari cal un mínim de cinc diputats, segons els òrgans del Parlament. Si no, els diputats s'integren al grup mixt.

En el darrer dia de campanya electoral, Fernàndez ha explicat que la CUP-AE serà present al Parlament del Principat per proposar una alternativa nítidament independentista i d’esquerres que planti cara “a aquells que retallen i privatitzen en nom de Catalunya”. 

El candidat ha fet una valoració molt positiva de la campanya electoral i ha destacat que s’ha fet “a mà, amb el voluntarisme de la militància de la CUP i dels moviments i col·lectius que participen de la nostra proposta política”.

Al llarg dels quinze dies de campanya i tot i veure's exclosa dels blocs electorals, la CUP-AE ha celebrat fins a 450 actes arreu del país, des de mítings a xerrades de petit format. Molts d’aquests actes han aplegat més de 500 persones, o milers, com és el cas de l'acte central de Barcelona, que va desbordar el Barcelona Teatre Musical [vídeo de l'acte].

Una campanya que tot i el ressò aconseguit s'ha desenvolupat amb un pressupost auster, de 193.654 euros, segons ha informat la CUP-AE. Un 70% del pressupost s’ha destinat al bustiatge dels fulletons electorals.

Els diners s’han obtingut majoritàriament de les aportacions extraordinàries de les assemblees locals de la CUP i de petites donacions en forma de bons d’ajut. El pressupost íntegre ha estat publicat al diari de campanya de la candidatura.

Diumenge, la CUP-AE desplegarà uns 1.500 apoderats arreu del Principat per garantir la transparència del procés electoral i informar als electors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid