Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HABITATGE
La casa que alberga famílies sense recursos a Olot, en perill de desallotjament

La CUP ha exigit que “les administracions públiques facin complir el dret a l’habitatge davant de l’especulació immobiliària que han dut a terme la immensa majoria d’entitats bancàries”

04/10/2012 Drets i Llibertats

L'edifici Can Ganiveter d'Olot, que acull famílies de la ciutat sense recursos, podria ser desallotjada properament.  El judici que “La Caixa” va emprendre contra l’Associació de Persones Indignades de la Garrotxa per l’edifici podria acabar-se amb el desallotjament d’aquest habitatge.

El novembre de l’any passat, l’Associació de Persones Indignades de la Garrotxa va decidir alliberar un edifici inutilitzat per allotjar famílies sense llar.

Actualment l’edifici acull 6 persones que no tenien casa i que, juntament amb l’associació d’Indignats i voluntaris, estan rehabilitant l’edifici i n’han millorat les condicions.

De la seva banda, davant de l’amenaça, la CUP de la Garrotxa mostra tot el seu suport a aquestes famílies adherint-se al manifest i demana que no se n’acordi el desallotjament. El partit ha expressat que “és inacceptable que hi hagi gent sense casa en una ciutat que té 1.208 habitatges buits”. Per això, ha exigit també que “les administracions públiques facin complir el dret a l’habitatge davant de l’especulació immobiliària que han dut a terme la immensa majoria d’entitats bancàries”.

Acte en defensa de Can Ganiveter

El proper dissabte, 6 d’octubre, es realitzarà un acte a la plaça de les Monges d’Olot en defensa de l’edifici de Can Ganiveter. Hi haurà arrossada popular, taller de gelats, circ, berenar, contacontes i espectacle musical. D’altra banda, s’ha elaborat un manifest de suport a aquestes famílies i estarà a la disposició de totes aquelles entitats i persones que ho desitgin. L’objectiu és presentar-lo davant dels jutges el dia del judici.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid