Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Espai Blanc s’inaugurarà el 18 d’octubre gràcies al micromecenatge

L’exposició fotogràfica retrata la lluita per la defensa de l’Espai Mallorca i denuncia el poc suport institucional

10/10/2012 Cultura

El proper 18 d’octubre i fins el 29 de novembre l’exposició Espai Blanc es podrà visitar a l’Espai Mallorca, un centre d’activitats culturals a Barcelona que pretén ser la porta d’entrada dels artistes illencs i que està en perill de desaparició per la “desídia institucional i la mala gestió dels seus mantenidors”.

El projecte, que s’ha dut a terme gràcies a una campanya de micromecenatge, vol deixar el testimoni, per mitjà de retrats, de la lluita per la defensa d’aquest espai i del rebuig al menyspreu que rep la cultura amb l’excusa de la crisi.

El passat 11 de setembre es van reunir més de 50 artistes i 1.500 persones per defensar l’Espai Mallorca. El fotògraf Gabriel Sisti va aprofitar aquella trobada per retratar les mirades de disconformitat, de reflexió i de reivindicació d’algunes de les persones que hi havia.

El nom amb què s’ha batejat l’exposició, Espai Blanc, vol reflectir l’estat en què va quedar l’Espai Mallorca, buit per la manca d’inversions i la suspensió d’activitats, i també vol reflectir la resistència del poble contra la marginació de la cultura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid