Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CASAL POPULAR
El casal independentista La Teixidora compleix 1 any

Un concert de Brams i Terratombats serà el plat fort de la jornada

04/10/2012 Política

El proper 6 d’octubre el casal independentista La Teixidora celebra el seu primer aniversari entre les festes del barri de la Font Vella i el Correllengua d’Igualada. Per això, durant tot el dissabte hi haurà diverses activitats.

A les 10 hi haurà inflables i animació infantil per a la mainada a la plaça de l’Ajuntament; a les 12, a la plaça Pius XII, una taula rodona amb els regidors de la CUP Quim Arrufat i Àlex Maymó, que reflexionaran sobre el paper dels casals i els moviments populars en el procés d’independència; a les dues del migdia, al mateix espai, hi haurà un dinar popular amb parlaments i l’actuació de Panxacontents.

Al tombant del dia, a les 6, Pere de les Cabres tocarà cançons de taverna i els punxadiscos PD Crouch i PD Efa competiran entre ells. Finalment, a les 9 del vespre, la botifarrada popular servirà com a preludi del concert de Brams, Terratombats i Ebri Knight.

La Teixidora ja compta amb més de 150 associats i continua treballant activament per dinamitzar activitats a Igualada, com el cap d’any Descoll@nant, la calçotada popular, el concert de Carles Belda i Badabadoc, la revetlla de Sant Joan o la Marxa de Torxes d’Igualada. A més, el casal també ha organitzat xerrades, presentacions de llibres i tallers, i ha col·laborat en diverses campanyes ciutadanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid