Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga d'estudiants
11 d'octubre: Un nou crit dels estudiants

El SEPC duu a terme la campanya d'accions “11 x 12. Educació del poble per als pobles” que acabarà el dia de la vaga estudiantil

04/10/2012 Educació
L’11 d’octubre els estudiants sortiran al carrer i buidaran les aules un cop més per reivindicar una universitat pública i de qualitat i criticar les constants mesures de privatització que imposen cada cop uns preus més elevats i uns serveis més precaris [consulta les convocatòries].

En aquest sentit, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha iniciat la campanya “11 x 12. Educació del poble per als pobles” que engloba un conjunt d’actes reivindicatius i que acabarà el mateix 11 d’octubre. La iniciativa se centra en el rebuig de les reformes en educació impulsades per l’estat espanyol i les retallades constants que deterioren la qualitat de l’ensenyament i que imposen una barrera econòmica a molts estudiants.

El sindicat també es mostra en contra de les polítiques del govern català en qüestions d’educació. En aquest sentit, s’expressen dient que tots dos governs “ens estan hipotecant el futur als joves i classes populars catalans”.

En el marc d’aquesta campanya, ja hi va haver accions contra el rectorat per denunciar la complicitat dels equips rectorals amb els governs establers. Dilluns passat la seu nacional de CDC a Barcelona va ser assenyalada com a culpable; va despertar plena de pintura a la façana.

El SEPC fa una crida a tots els estudiants dels Països Catalans perquè el dia 11 d’octubre es mobilitzin per a una universitat pública i de qualitat.

També a les Illes Balears

La vaga també es farà sentir als instituts de secundària de les Balears en el marc del “Dia Internacional de Lluita Estudiantil”. Amb aquesta convocatòria els estudiants s'han volgut sumar a la campanya internacional #11 x 12, una iniciativa de diverses organitzacions i sindicats estudiantils i juvenils de diferents nacions de l'Estat espanyol per plantar cara a les retallades del govern espanyol del PP.

Valora
Vídeos
[Mallorca] 11x12 Vaga d'estudiants a Secundària
Mobilització estudiantil #11x12
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid