Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 de Setembre
Campanya de micromecenatge per finançar l'Onze a Tarragona

La Diada popular i participativa de l'11 de setembre ja fa tres anys que se celebra als carrers de la Part Alta de Tarragona

21/07/2012 Cultura

Tarragona busca mecenes per finançar la Diada de l'11 de Setembre. Sense cap ajuda institucional, i havent de fer front a nous obstacles, enguany l'11 de setembre popular i participatiu de Tarragona opta per finançar-se a través del micromecenatge. D'aquesta manera, tothom que ho vulgui pot esdevenir mecenes de la Diada tarragonina i ajudar així a fer realitat la celebració.

Per fer-ho ha engegat una campanya a través de Verkami on a canvi de les aportacions les 30 entitats que conformen la Coordinadora 11 de Setembre de Tarragona ofereixen diverses recompenses, com samarretes, estelades, dinars, tiquets de beguda, participació gratuïta a excursions, una setmana castellera, una beca d'inscripció a un taller d'escriptura de Tarragona Literària o, per als més generosos, un concert privat del grup Ai, carai!.

La Diada popular i participativa de l'11 de setembre ja fa tres anys que se celebra als carrers de la Part Alta de Tarragona. S'organitza exclusivament des del teixit associatiu i cultural de la ciutat amb la intenció de reivindicar explícitament la realitat nacional dels Països Catalans.

El total de recursos obtinguts -demanen 2.000 euros- es destinaran a cobrir les despeses per raó de taxes, l'assegurança de responsabilitat civil, l'equip d'extinció d'incendis i ambulància, les despeses de les colles de cultura popular, el lloguer de la infrastructura, i la difusió en forma de cartells i programes de mà.

A més, enguany s'hi afegeixen més obstacles com la nova normativa europea per a actes pirotècnics que exigeix l'elaboració d'un pla tècnic d'autoprotecció que suposarà una despesa addicional d'entre 1.500 i 2.000 euros.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid