Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
Llibertat.cat participa en la presentació de l'ANC a València

Avui les 19h. a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València

20/06/2012 Política

Aquesta vesprada es presentarà l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la ciutat de València, amb la participació del vicepresident de l'ANC, Carles Castellanos; el vicepresident de la CAL i membre del Secretarial de l'ANC, Jaume Marfany i el membre de l'Equip de Llibertat.cat, Carles Benítez.

Les persones promotores d’aquesta iniciativa van exposar ahir en roda de premsa els motius que els ha dut a implicar-se en aquest nou projecte al sud de la nació

Segons Consol Barberà, els referèndums per la independència i altres iniciatives, que tanta expectativa han aixecat, no han travessat fins ara, la falsa frontera del Sènia. Barberà també ha comentat, que la defensa dels nostres drets com a poble s’han anat articulant amb més cohesió on hi una major consciència nacional, i aquesta dinàmica també afecta moviments i iniciatives que, tot i considerar els Països Catalans com a una realitat, acaben funcionant amb estructures regionals

Paco Galiano, va fer esment de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), com una organització cívica i no partidista que ha nascut per a mobilitzar la ciutadania i promoure l’organització de la majoria social favorable a un estat propi. L’ANC ja és present a totes les comarques i territoris del Principat i el seu treball ja ha donat importants fruïts, com l’entesa amb l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). "Nosaltres volem fer-la completa, per a tots els Països Catalans", va remarcar Galiano.

Per la seua banda, Pepa Úbeda va dir que, des del País Valencià, es veu amb molta simpatia aquestes iniciatives. Molta gent no vol restar com a mera espectadora dels esdeveniments que s’estan succeint a ritme vertiginós, fent cada vegada més clars els efectes de l’espoli econòmic i social i del sotmetiment polític a l’estat espanyol. És hora de convertir-se en actors i actrius del nostre futur que imaginem al costat del Principat i les Illes Balears.

Finalment, l’històric independentista Guillem Agulló, va senyalar com molt positiu que un grup de persones, vinculades a diferents pensaments polítics i lluites socials, cíviques i culturals, tiren endavant aquesta iniciativa per tal d’ampliar la proposta de l’ANC al conjunt dels Països Catalans, convençudes que s’ha de treballar plegats per garantir que siga possible el nostre futur com a poble independent.

La roda de premsa va acabar convidant la ciutadania a l'acte on s’exposarà l’inici d’aquest trajecte, i es parlarà de les iniciatives i les actuacions futures per tal d'apropar-se a l'objectiu que persegueixen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid