Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acampallengua 2012
Un cartell ben atapeït convida tots els joves a l'Acampallengua 2012

Feliu Ventura, Antònia Font, Eskasos, Ocults, Rapsodes i Miquel Serra seran el plat fort de l'Acampallengua d'enguany

31/05/2012 Cultura

Aquest cap de setmana se celebra l'Acampallengua a 2012, la trobada juvenil més important de les Illes Balears organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua.

Durant el 2 i 3 de juny Manacor acollirà tot un seguit d'actes que atrauran públic de totes les edats. La programació, cada cop més confirmada, conjugarà activitats de caire tradicional i l'escena musical més actual.

A les 4 de la tarda de dissabte Feliu Ventura donarà el tret de sortida a les activitats musicals al pati de la Institució Antoni maria Alcover amb un concert de presentació del seu nou disc Música i lletra.

Paral·lelament, a la Plaça de sa Torre tindrà lloc la Mostra de Música Jove a càrrec de Roig, Xarxa, Calúmnia i Pujà Fasuà. A les 8 del vespre la música continuarà amb Miquel Serra al pati de la Institució Antoni Maria Alcover amb la presentació del seu nou disc. A dos quarts de 9 a la plaça de sa Torre Swing i Valtòniyc tocaran a ritme del seu disc Rap Rural.

El plat fort serà a les 10 de la nit a la Plaça Ramon Llull i comptarà amb l'actuació dels grups Antònia Font, Eskasos, Ocults i Rapsodes.

Diumenge a les 12 del migdia tornarà la música amb una festa infantil a càrrec del grup de teatre i animació Cucorba a la Plaça de sa Bassa.

El punt folklòric i tradicional el posaran ara el cercavila amb de la trobada de batukades o bé la ballada amb l’Agrupació Folklòrica Sa Torre, S'estol des Gerricó i Tramudança.

Els Joves per la Llengua han fet una sèrie de vídeos promocionals, en què personalitats de la cultura mallorquina  conviden els joves a participar a l'acampada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid