Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Mobilitzacions per la llibertat de Laura Gómez

Aquest dijous se celebren concentracions al matí i una manifestació a la tarda a davant de la Delegació del Govern

17/05/2012 Drets i Llibertats

La CGT ha convocat concentracions i actes per demanar la llibertat de la secretària d'Organització, Laura Gómez, en presó preventiva des del 25 d'abril per una acció realitzada el 29 de març, dia de la vaga general, a davant la Borsa de Barcelona. Les mostres de solidaritat no han cessat des de llavors.

Aquest dijous de nou a dos quarts d'onze se celebrarà una concentració a davant de l’Audiència Provincial (Lluís Companys 14, a Arc de Triomf), a dos quarts de dotze a davant del Parlament fins que acabi la compareixença del conseller d'Interior, Felip Puig, sobre el 29-M, i a dos quarts de sis hi ha convocada una manifestació que partirà de la Delegació del Govern, al carrer Mallorca amb Roger de Llúria.

Per la CGT, l'empresonament de Gómez és "una expressió de la voluntat de la Conselleria d’Interior d’establir, en una societat democràtica, un règim de terror i repressió que fins a ara era exclusiu del totalitarisme i el feixisme d’èpoques passades". Així mateix, no veuen comprensible "que una persona sense antecedents penals de cap tipus sigui condemnada a presó per uns fets que no justifiquen semblant pena, mentre delinqüents convictes i confesos, polítics corruptes, i fins i tot personatges de les altes instàncies de l’Estat, reben tractes de favor, quan no es passegen lliurement pels carrers fins i tot una vegada condemnats".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid