Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga 22-M
Els estudiants de la UdG ocupen el rectorat

Aquest dimecres hi ha convocada una concentració a les 12 del migdia

23/05/2012 Educació

Desenes d'estudiants es van tancar aquest dimarts al rectorat de la Universitat de Girona (UdG) per la negativa de la rectora, Anna Maria Geli, a aturar les retallades. Els estudiants van ocupar l'edifici del rectorat a la tarda en el marc de la vaga general a l'ensenyament públic. Els estudiants han passat la nit a la zona de despatxos del rectorat amb sacs de dormir i avisen que l'ocupació és indefinida.

Els estudiants demanen la congelació de les taxes, l'aturada dels acomiadaments i la privatització, la insubmissió a les retallades i que la rectora es posicioni públicament a favor de la absolució dels encausats o que dimiteixi.

La vaga en contra de les mesures proposades en educació pel govern espanyol i de la Generalitat va reunir a Girona estudiants, PAS, PDI i ciutadans. A la Universitat de Girona diverses facultats es van unir a la vaga despertant-se ocupades davant la indignació de les polítiques d'austeritat.

Les facultats d'Educació i Psicologia, Dret, Cències i Lletres van tancar durant dimarts les aules amb el suport del personal d'administració i serveis. Estudiants i treballadors de la UdG es van manifestar al matí recorrent el Barri Vell i acabant al pati del rectorat, on van decidir en assemblea ocupar-lo indefinidament. A la tarda es va celebrar la manifestació que va aplegar milers de persones pel centre de la ciutat.

Aquest dimecres a les dotze del migdia els estudiants que ocupen el rectorat han convocat una concentració.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid