Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Del #novullpagar... al #nopucpagar

El SEPC ha difós un cartell assenyalant els culpables de l'encariment a la universitat

17/05/2012 Educació

Motivat pels continus atacs contra les retallades a l'educació pública, en concret contra la universitat, i inspirat amb l'exitosa campanya #novullpagar d'insubmissió als peatges, ha nascut a la xarxa el clam #nopucpagar d'estudiants contra el progressiu encariment de la universitat.

Desenes d'usuaris han començat a utilitzar aquesta etiqueta a Twitter per mostrar el seu malestar. Es poden llegir missatges com "Com que #nopucpagar la matrícula universitària, batallaré fins el final! I el #22M faré #vagaunivers! #sensetaxes" o "3era onada de retallades a Catalunya, i el que encara està per arribar. Aviat canviarem el #novullpagar per el #noPucPagar".

El SEPC, qui més utilitza aquesta etiqueta, ha creat un cartell en què assenyala els culpables de #nopucpagar i hi apareix Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia i Coneixement català; María José Català, consellera d'Educació valenciana; Rafael Bosch Sans, conseller d'Educació balear, i el ministre d'Educació espanyol, Jose Ignacio Wert.

El proper 22 de maig hi ha convocada una vaga a l'ensenyament públic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid