Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Inseguretat ciutadana
Un sindicat dels Mossos responsabilitza Felip Puig dels accidents de trànsit i en demana la dimissió

Retreuen que Felip Puig desatèn la seguretat viària de forma temerària

12/04/2012 Res-pública
El delagat sindical dels Mossos d'Esquadra i membre del sindicat policíac USPAC ha difós un contundent escrit en què denuncia les responsibilitats del conseller d'Interior Felip Puig en les reiterades morts en accidents de trànsit a les carreteres catalanes.

El delegat sindical Josep Ramon Sanahuja retreu a Puig els accidents mortals que s'ha produït recentment a Oliola i Organyà. En aquest sentit, a l'escrit que ja s'ha difós a la xarxa i s'ha publicat a diversos mitjans, apunta a "la incompetència d'un Departament d'Interior, amb el conseller Puig al capdavant, que lluny de millorar la situació l'empitjora més."

En aquest escrit també es reclament armilles protectores per als policies autonòmics. També rescorda, en una matisació per desmarcar-se'n dels altres sindicats policíacs, que "el sindicat USPAC ha estat l'únic fins al moment a demanar per segona vegada la seva dimissió."



ACCIDENTS I GANIVETADES

Oliola i Organyà, seran noms que li quedaran gravats al conseller Puig però també a la resta de ciutadans. La brutalitat d’uns accidents tant greus, amb tants morts fa que el record sigui trist.

Cal però, saber el context de tot plegat, i la incompetència d’un departament d’Interior, amb el conseller Puig al capdavant, que lluny de millorar la situació l’empitjora més.

Oliola, al costat de Ponts on el conseller Puig està capficat a treure els efectius de trànsit i portar-los a Tàrrega (encara té ara aquesta idea?).

Organyà, com hagués pogut estar  a qualsevol altre indret (Bassella, Guissona, Biosca, Torà, etc) on des de Ponts es pot donar un servei ràpid i eficaç.

Em diuen que al sector de trànsit havia un sol efectiu de trànsit aquest dia del primer accident, esperaré impacient que ho desmenteixi algú del departament.

Continuï fent cas omís i sense portar més efectius a ponent (de vegades cal dir les coses del revés perquè et facin cas).

Imagineu, si finalment es tanca trànsit Ponts, quin pot ser el temps de reacció en venir la policia d’un altre destí més allunyat.

D’altra banda, dissabte la tarda ganivetades a Tàrrega mentre els Mossos continuen sense armilles antipunxada (tot i així, van donar la cara i quelcom més per ajudar als ciutadans).

El conseller suspèn clarament en planificació, gestió i motivació...

Per tot això, el sindicat USPAC ha estat l’únic fins al moment en demanar per segona vegada la seva dimissió (l’anterior directament per carta al president de la Generalitat, que clarament no comparteix el nostre punt de vista i s’afegeix al mètode Puig de no respondre els escrits).

                                                                      Josep Ramon Sanahuja (delegat del sindicat dels Mossos USPAC)
                                                                                           Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid