Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatitzacions
La CUP vol que l'Ajuntament de Mataró defensi el servei públic d'abastament d'aigua

Aigües Ter Llobregat està en procés de privatització, la qual cosa comporta la negació de l'abastament d'aigua com un servei públic bàsic.

05/04/2012 Drets i Llibertats
La CUP vol que el Plenari aprovi una moció l'Ajuntament de Mataró es "mulli" en la defensa el servei públic d'abastament d'aigua i s'oposi a la privatització d'aquest servei que actualment ofereix l'empresa pública Aigües Ter Llobregat. D'aquesta manera la CUP fa arribar la campanya de la plataforma Aigua és vida amb l'objectiu d'aconseguir que la gestió de l'aigua a Catalunya sigui completament pública. Denunciem així la gestió lucrativa de l'aigua i del sanejament.

Aigües Ter Llobregat (ATLL) és l'empresa pública que actualment abasteix més d'un centenar de municipis (entre ells Mataró) de 8 comarques diferents, donant servei a 4,9 milions de persones. La seva funció és la de garantir el servei d'abastament d'aigua en alta, és a dir, des de la captació dels rius o pous fins als dipòsits municipals.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid