Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
Seguiment del 60% de la vaga a l'ensenyament públic

La vaga general va afectar el funcionament de la gran majoria dels centres públics d’educació

30/03/2012 Educació
Aquest dijous la vaga general va afectar el funcionament de la gran majoria dels centres públics d’educació. A Secundària, la vaga del professorat es va ajuntar amb la vaga de l’alumnat, de manera que l’activitat lectiva va estar afectada en la quasi totalitat dels Instituts públics, segons USTEC-STEs.

Pel que fa a la participació del professorat a l’ensenyament públic no universitari, va ser desigual, situant-se en un 60% de mitjana, amb centres que van aturar el 100% i d’altres que ho van fer parcialment.

Segons CCOO, el seguiment de la vaga general en el sector de l’ensenyament públic va ser del 70% en el conjunt de Catalunya.

USTEC·STEs considera que aquesta jornada de vaga és u"n pas endavant en el conjunt de mobilitzacions que ja venim realitzant des de fa temps en contra les retallades" però afirma que "caldrà continuar amb la mobilització fins aconseguir aturar les polítiques antisocials i antilaborals del govern central i autonòmic".
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid