Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Obrint Pas farà una "aturada temporal"

Obrint Pas, així com Pau Alabajos & Cesk Freixas i Òscar Briz, actuen aquesta setmana al festival BarnaSants

15/03/2012 Cultura
El grup més internacional dels Països Catalans deixarà els escenaris per una època. Ho va anunciar el dolçaina d'Obrint Pas, Miquel Gironès, en la presentació dels tres concerts d'artistes valencians que ha programat el festival BarnaSants per aquesta setmana, on la banda de Benimaclet hi actuarà en format acústic. Respecte la seva retirada, Gironès va explicar que Obrint Pas preveu enregistrar l'acústic del BarnaSants per editar-ne el disc i un cop publicat emprendre una "aturada temporal".

“Som a l’inici d’una etapa que ens portarà a gravar un disc acústic en directe, i després farem una aturda temporal, perquè no ens veiem fent un altre disc d’estudi”, va explicar Gironès, tal com també difon el diari Ara, que apunta que l'aturada podria produir-se el 2014.

El grup valencià actuarà aquest divendres en el marc del festival i ho farà al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat, on presentarà el seu darrer disc, Coratge, en acustic.

Pau Alabajos & Cesk Freixas i Òscar Briz

Els altres dos concerts amb essència del sud que va presentar aquest dimecres el Festival BarnaSants són les actuacions de Pau Alabajos, que actuarà acompanyat de Cesk Freixas, i Òscar Briz. Tres artistes que actuaran consecutivament aquesta setmana i que representen l'apogeu de la cançó d'autor de nova generació. El cantautor de Torrent i el del Penedès actuaran dissabte també al Teatre Joventut. De la seva banda, Òscar Briz presentarà el disc L'estiu aquest dijous a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid