Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Obrint Pas es consolida com el grup en català més internacional

La música en català s'ha fet un lloc a un dels festivals més importants del món. Sens dubte l'experiència d'Obrint Pas al Fuji Rock ha tingut un gran èxit. Els valencians van arrasar al seu concert davant de 10.000 japonesos que es van aplegar per veure'ls en un dels escenaris principals, tal com han destacat les crítiques de la web oficial del festival.
 

Però no va ser l'únic concert. La nit anterior, Obrint Pas fou convidat a tocar amb Manu Chao en un concert que es va celebrar en una de les carpes del festival. El resultat fou una nit on els valencians van demostrar perquè són el grup en català més internacional.

04/08/2011 13:06 Cultura
Finalment, Obrint Pas va realitzar una signatura de discos del'edició japonesa de Coratge que va reunir a centenars de seguidors japonesos de la banda que van esgotar tots els discos. El disc en japonès arriba a les botigues del Japó el 6 d'agost.

Així, el primer concert va tenir lloc en un dels escenaris principals (fotos del concert a l'Orange Court). El segon, en una carpa on van tocar juntamanet amb Manu Chao (fotos del backstage amb Manu Chao i Asian Dub Foundation). I el tercer en la multitudinària signatura de discos de l'edició japonesa de Coratge (fotos de la signatura de discos)'. 

Al Fuji Rock hi van assistir prop de 100.000 persones i hi van actuar grups com Coldplay, Arctic Monkeys, Chemical Brothers, Asian Dub Foundation, Manu Chao, Wilco o Incubus.

El cantant del grup, Xavi Sarrià, ha descrit el Fuji Rock com "una de les experiències més bèsties que hem viscut" 

 

{youtube}9JkUdtwbSq0{/youtube}

{youtube}LfnBgqrWbsw{/youtube}

{youtube}x5c5RyKueTI{/youtube}

{youtube}0V-vxYOmxho{/youtube}

 

Per saber-ne més:

Obrint Pas fa el salt al Japó: edita disc en japonès i enceta gira al festival més gran de l'Àsia  

 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid