Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
La CUP escalfa motors de cara a la vaga general a Girona

Organitzen un acte informatiu sobre la reforma laboral i anuncien que cediran la part proporcional dels sous dels regidors a entitats socials

22/03/2012 Política
La CUP de Girona ha començat a moure’s per preparar la vaga general convocada pel dijous 29 de març. Aquest divendres la formació ha organitzat un acte informatiu sobre la reforma laboral, que se celebrarà a 2/4 de 8 del vespre a la Casa de Cultura. En la xerrada hi intervindran un membre de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i un advocat especialitzat en legislació laboral.

D’altra banda, la formació ha anunciat que cedirà la part proporcional del sous que perceben els regidors i el tècnic del grup municipal del dia de la vaga a entitats o campanyes amb finalitats socials. Així, la CUP ha reafirmat el seu suport a la vaga, i ha fet una crida a la ciutadania gironina a secundar la jornada de mobilitzacions convocada pel dijous que ve.

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona, Jordi Navarro, ha declarat que la reforma laboral aprovada pel govern espanyol constitueix “un retrocés inacceptable pel que fa als drets laborals”, i l’únic que farà és “facilitar l’acomiadament, destruir llocs de treball i fomentar la precarietat”. Igualment, Navarro ha defensat la necessitat de reivindicar “un marc de relacions laborals propi per als Països Catalans”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid